Autor: Kaubandus.ee • 7. mai 2020

Rocca al Mare ja Kristiine Keskus jagavad esmaspäevast külastajatele kaitsemaske

Rocca al Mare ja Kristiine Keskus jagavad uue nädala esimestel päevadel kõigile keskuse külastajatele ühekordseid näomaske. Lisaks pööratakse erilist tähelepanu pindade desinfitseerimisele ja 2+2 reegli täitmisele.

„Rocca al Mare ja Kristiine Keskus võtavad koroonakriisi väga tõsiselt. Teeme kõik endast oleneva, et tagada külastajatele ohutu ostukeskkond ja kaupluste personalile turvaline töökeskkond. Just seetõttu jagame esimestel päevadel külastajatele mõlemas keskuses tasuta näomaske,“ ütles Kristiine ja Rocca al Mare Keskuse juht Kristjan Maaroos. „Arusaadavalt tahame võimalikult kiiresti tavaellu naasta, kuid peame olema valvsad, et vältida uut viiruslainet.“

Ühekordseid näomaske jagatakse külalistele keskuse peasissepääsude juures põhimõttel igale külastajale üks. Esimesteks päevadeks on varutud 5000 kõikidele nõuetele vastavat näomaski. Vajadusel on maskide mahtu võimalik suurendada.

Mõlemad keskused on juba kriisi algusest saati suurendanud keskustes puhastuskordade arvu, pöörates suurt tähelepanu kontaktipindadele nagu käsipuud, liftinupud ja puhkealad. Üürnikel on palutud oma kaubanduspindasid tavapärasest rohkem tuulutada. Samuti on keskuste peasissepääsude juurde paigaldatud desinfitseerimisjaamad.

Ühtlasi algab esmaspäevast keskuse sisepindadel ulatuslik teavituskampaania, mille käigus jagatakse juhised ohutuks ostlemiseks. Nii Kristine kui Rocca al Mare Keskuses kehtib 2+2 liikumispiirang, mis tähendab seda, et liikuda tohib vaid üksi või kahekesi ja vahemaa lähima inimeseni peab olema vähemalt kaks meetrit.

Keskuste omanik on soovitanud üürnikel kriisi perioodil tungivalt hoiduda ostukampaaniate ning tootetutvustuste läbiviimisest.

Rocca al Mare Kaubanduskeskuse üldpind on 74 600 m2, millest 57 600 m2 on väljaüüritav pind. Keskust külastab päevas ligi 15 000 inimest.

Kristiine Keskuse 43 700 ruutmeetrisel äripinnal tegutseb ligikaudu 125 kauplust. Keskust külastab päevas 20 000 inimest

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700