Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2020

Avati Eesti esimene hübriidhotell Oru Hub Hotell

Tänasest on avatud Oru Hub Hotell, mis toob Eestisse maailmas üha enam populaarsust koguva hübriidhotelli kontseptsiooni. Traditsioonilise hotellipidamisega jäeti Kadrioru veeres hüvasti 2019. aasta novembris, mil toonane Oru Hotell sulges renoveerimiseks uksed. Kuue kuu jooksul on läbi viidud põhjalik uuenduskuur.
Foto: Oru hotell

„Koht puhkamiseks, töötamiseks ja söömiseks - sellises järjekorras nagu ise soovid,“ iseloomustab äsja avatud hotelli selle tegevjuht Kristel Mäenurm. „Tahtsime, et Oru Hub Hotellist saaks koht, mis ühendaks endas hotellide, AirBnb ning ühistöökontorite parimaid omadusi – hea olemisega inspireeriv atmosfäär, mis pakuks seejuures hotellile omast võimalust lasta kellelgi teisel enda eest mõnusalt hoolt kanda,“ lisas Mäenurm.

Disainiagentuur Velveti eestvedamisel valmis uus sisearhitektuur Kätlin Ölluki ja Aet Kiivetiga (NOBE Design) ning uus teeninduskontseptsioon Edith Mihkelsoni abiga (SKILLMILL). 55 numbritoaga hotelli südameks on avatud ühisala, mille kujundus on inspireeritud hubasest ning boheemlaslikust verandast, mis loob ühtaegu nii mõnusa elutoa kui ka mugava koha töötamiseks. Ühistöö põhimõttel toimiv ala on varustatud kõige kaugtööks vajalikuga ülikiirest internetiühendusest loominguliste mõttenurkadeni, millele lisavad hubasust hea teenindus ning puhas toit.

"Teame, et reisides võib olla teinekord nii kiire, et kohalikke söögikohti avastada ei ole mahti, kuid sellegipoolest soovitakse proovida siinseid maitseid ja süüa täisväärtuslikku toitu", lisas Mäenurm. Seepärast pakub Oru Hub Hotellis maitseelamusi Eesti esimene lihapalli bistroo. Rahvusvahelise kogemusega peakoka Ott Uude eestvedamisel valmistatakse ehedat, eestlasele omaste maitsetega toitu, mis jätab avastamisrõõmu ka kohalikele maitseelamuste otsijaile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757