Autor: Kaubandus.ee • 3. juuli 2020

L’Oréal avaldas julged jätkusuutliku arengu eesmärgid 2030. aastaks

L'Oréal lõi ülemaailmse jätkusuutlikkuse programmi “L’Oréal for the future”, mis avalikustab Grupi uusimad jätkusuutlikkuse eesmärgid 2030. aastaks.
Foto: Volodymyr Kalyniuk

2025. aastaks tahab ettevõte saavutada süsinikuneutraalsuse kõigis oma tootmisüksustes, tõhustades energiatarbimist ning kasutades täielikult taastuvat elektrienergiat. 2030. aastaks kasutatakse pakendites ainult taaskasutatud või bioloogilisel baasil toodetud plastikut. Samuti vähendatakse kasvuhoonegaaside heitkogust 50 protsendi võrra iga valmistatud toote pealt, võrreldes 2016. aastaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070