Autor: Kaubandus.ee • 14. juuli 2020

Avalik teenus avas oma klienditeeninduse kaubanduskeskuses

Kohtla-Järvel Vironia Keskuse teisel korrusel avas uksed sotsiaalkindlustusameti uus kohalik esindus. Vastvalminud klienditeeninduses on ruumi 150m2.

„Sotsiaalkindlustusamet on hea näide riigiametist, kes otsustanud minna kaasa üleilmse trendiga, avades oma esinduse kaubanduskeskuses ja kolides seeläbi klientidele lähemale," kommenteeris rääkis Fausto Capitali esindaja Risto Kukk.

"Kui avalik asutus asub kliendi igapäevakäikudele lähedal, hästi ligipääsetavas kohas, muudab see avalike teenuste tarbimise oluliselt lihtsamaks,“ lisas Kukk. Tema sõnul annab avalike teenuste pakkumine kaubanduskeskusele klientide silmis ühe olulise lisaväärtuse lisaks senistele teenustele ja vaba aja veetmise võimalustele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757