Autor: Tõnu Väät • 8. september 2020

Tõnu Väät: pragmaatiliselt, valitsus, pragmaatiliselt!

Järgmise aasta eelarvet ei tohiks teha eriliselt positiivset ei riigis ega ka ettevõtetes, iga äri ei vääri riigi tuge, kirjutab Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Starshipi robotkuller. Koroonakriisis võidavad ettevõtted, kes on enda teenused ja tooted digitaliseerinud või seda tegemas.
Foto: Liis Treimann

Kriisid tulevad etapiti, igale tõusule järgneb langus, kuid sellist langust, kus lisaks käibe ja tarbimise kukkumisele suletakse piirid ning tootmistsehhid ehk majandus ja sinu äri pannakse lihtsalt lukku - kuidas olla selleks valmis ja tulla sellest ka välja? Kui lennukile ei ole lubatud istuda, siis mismoodi sa reisipaketti ikkagi müüd...

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070