Autor: Tõnu Väät • 8. september 2020

Tõnu Väät: pragmaatiliselt, valitsus, pragmaatiliselt!

Järgmise aasta eelarvet ei tohiks teha eriliselt positiivset ei riigis ega ka ettevõtetes, iga äri ei vääri riigi tuge, kirjutab Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Starshipi robotkuller. Koroonakriisis võidavad ettevõtted, kes on enda teenused ja tooted digitaliseerinud või seda tegemas.
Foto: Liis Treimann

Kriisid tulevad etapiti, igale tõusule järgneb langus, kuid sellist langust, kus lisaks käibe ja tarbimise kukkumisele suletakse piirid ning tootmistsehhid ehk majandus ja sinu äri pannakse lihtsalt lukku - kuidas olla selleks valmis ja tulla sellest ka välja? Kui lennukile ei ole lubatud istuda, siis mismoodi sa reisipaketti ikkagi müüd...

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700