Autorid: Maarit Eerme, Raul Mee • 10. september 2020

Galerii: Jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminar

09. septembril toimus jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminar T1 Cinamoni kinos.
Foto: Raul Mee

Laval jagasid oma mõtteid jaekettide ostu- ja tarneahela inimesed, Janek Kalbin Orklast, Tiit Niilo Noprist, Basilio Noris Pomelost, Andres Kuusik Tartu Ülikoolist, Andrius Kalašinskas Strongpointist, Sirje Potisepp Toiduliidust, Mati Maasik Telemast. Päeva juhtis Nele Peil Kaupmeeste Liidust.

Saalis oli 175 valdkonna inimese.

9SEPT2020 Jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminar "Kuidas pakkuda jaeketis tarbijatele õiget kaupa õigel ajal?" T1 Cinamonis. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757