Autor: Kaubandus.ee • 2. oktoober 2020

Nauticas avab uksed Bestbrands kauplus

Nautica ostukeskuses avas enda 5. kaupluse Eestis populaarne ja moekaupadele orienteeritud Bestbrands.
Bestbrands Superstore Nautica keskuses

“Avame Nauticas täiesti uue kontseptsiooniga Bestbrands kaupluse. Bestbrands Superstore ei ole outlet, kuid sealt leiab meie tavakauplustest palju enam häid pakkumisi.” Brandgate ettevõtte turundusjuht Rauna Paula Runnel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757