• 13.10.20, 09:47

Restoranidele suunatud juhend aitab toime tulla viiruse teise lainega

Linnalogistika platvorm Ziticity, mis tõi koostöös Eesti restoranidega koroonaviiruse esimese laine ajal turule uue toidu kojuveo teenuse, pani kevadise kogemuse baasil kokku tasuta juhendi, mis aitab restoranidel paremini toime tulla viiruse teise lainega.
Restoranidele suunatud juhend aitab toime tulla viiruse teise lainega
Zitycity asutaja ja tegevjuhi Laimonas Noreika sõnul kasvas kevadel koroonaviiruse esimese laine ajal hüppeliselt nõudlus koju tellitud toidu järele: „Paljud restoranid ei olnud selliseks turu muutuseks valmis ja kaotasid drastiliselt käivet, sest uued tarbimisharjumused tähendavad seda, et ka restoranil tuleb oma ärimudel ümber teha."

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.05.25, 22:30
E-Selver nüüd ka Kihnus! Vaata nutikaid ostunippe
Eesti ulatuslikuma teeninduspiirkonnaga e-toidupood laiendab oma haaret veelgi – alates 16. maist saavad ka Kihnu saare elanikud ja külalised nautida e-poe mugavusi otse koduukseni.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele