Autor: Kaubandus.ee • 15. oktoober 2020

Citybox laieneb Helsingisse

Ylva ja Citybox avavad 2023. aasta alguses Soomes esimese Cityboxi hotelli Hakaniemis Lyyras. Ehitatavas hoones on lisaks hotellile ka kontorid ja korterid.
Citybox Helsingi

Lyyra pakub peale avamist piirkonnas arvukalt uusi teenuseid, sealhulgas kohvikuid ja restorane jalakäijate tänava ääres. Citybox pakub Helsingi külastajatele funktsionaalset ja taskukohast ning kvaliteetset majutust. Citybox Helsinki hotellis on 178 tuba ja see asub ühes Soome jätkusuutlikumas hotellihoones.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700