Autor: Maarit Eerme • 27. november 2020

Kauplused valmistuvad jõuludeks. Kliendid peaksid kingitused varem ostma

Jaekaubandusettevõtete juhid räägivad, kuidas nad on jõulumüükideks valmistunud, kas kaupa jagub kauplustes ning mis saab siis, kui kauplused peavad vahetult enne jõule taas enda uksed eriolukorra tõttu sulgema.
Goldtime juht Indrek Peterson
Foto: Andras Kralla

Goldtime kauplusi opereeriva Megafort tegevjuht Indrek Peterson ütles, et jõuluperiood on nende jaoks aasta üheks tähtsaimaks ja ettevalmistus selleks algas juba suvel. „Inimeste soov kogeda positiivseid emotsioone ei ole kuhugi kadunud ja nüüd kui reisimine on keeruline, on üheks väljundiks kingitused,“ rääkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070