Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2020
Ainult tellijatele

SEB: jõuluvana eelistab sel aastal e-kaubandust

Jõuluvana kingikott täitub SEB andmetel tänavu suuresti e-ostude arvelt. Aasta jooksul hoogsalt kasvanud e-kaubanduse osakaal oli tänavu novembris SEB eraklientide seas kasvanud 20 protsendini kõikidest ostudest. Sularahas tehti oste 27 protsendi ja pangakaartidega 53 protsendi ulatuses.

Autor: Pixabay.com

2020. aasta jooksul on pangalingiga tasumine kasvanud umbes viiendiku ning veebis tehtavad kaardiostud ligi kümnendiku võrra. Jõulueelsel ajal on e-kaubandus pöördunud aga tugevale kasvule just kodu-, elektroonika- ja muudes veebikaubamajades, viidates sellele, et e-kaubanduse abiga soetatakse ka jõulukinke.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354