Autorid: Maarit Eerme, Marianne Liibert • 13. jaanuar 2021

Maxima uus turundusjuht: tahan, et klient tunneks Maxima muutust veelgi enam

Jaanuaris Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juhi ameti üle võtnud Tiia Schapel rääkis kaubandus.ee'le antud intervjuus, mis tunded teda Maximaga liitudes valdasid, millisena näeb ta Maximat aasta pärast ja mida ta oma varasemast kogemusest kaasa võtab.
Tiia Schapel
Foto: MAXIMA EESTI OU

Schapel näeb oma peamise eesmärgina jätkata hästi kokkusulanud tiimiga viimaste aastate tulemuslikku tööd, et klient teaks ja tunneks jaeketi kliendilubadust – hinna- ja innovatsiooniliider kvaliteetse kaubavalikuga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700