Autor: Kaubandus.ee • 20. jaanuar 2021

Selgus Lasnamäe Maksimarketi põlengu kahju

Kindlustusselts PZU maksis eelmisel aastal kokku 29 miljonit eurot kahjuhüvitisi. Suurkahjude esikolmiku moodustasid põlengud, millest suurim tõi kaasa ligi 1,1 miljoni eurose hüvitise.
Coopi kaupluse põleng
Foto: PZU

„Õnneks ei toonud ükski suurkahjusid tekitanud põleng kaasa inimohvreid, kuid erinevad juhtumid kinnitavad, kui oluline on tuleohutuse tagamine nii ettevõtetes kui ka kodudes," ütles PZU Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Jaanus Tanne.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700