Autor: Kristina Madisson-Laht • 17. veebruar 2021

Kaupluste koroonavastased meetmed võivad ulatuda tuhandetesse eurodesse kuus

Täiendav kulu desinfitseerimisele ja kaitsemaskidele- ning kinnastele on tõsiasi, mis kaupmeeste sõnul on praeguses olukorras tähtis nii klientide kui töötajate turvalisuse tagamiseks. Sõltuvalt kauplusest võivad eelnimetatud kaitsemeetmete kulutused küündida tuhandetesse eurodesse.
Pet City keskustes on desinfitseerimisvahendite kulu võrreldes koroona-eelse perioodiga tõusnud 3-4 korda.

Pet City juhatuse liikme Riina Eisleri sõnul on nende lemmikloomakeskused olnud klientidele kogu koroonaviiruse perioodil avatud. „See aeg on olnud meeskonnale väljakutseks, kuna kahjuks ei ole viirus ka meist mööda läinud. Oleme pakkunud tuge töötajatele, kes on pidanud jääma eneseisolatsiooni. Kõikides keskustes on kasutuses vajalikud koroonavastased meetmed töötajate ja klientide ohutuse tagamiseks. Kuna Pet City kauplused asuvad lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus, siis oleme riigiti lähtunud kehtestatud kohalikest nõuetest,“ rääkis Eisler.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700