Autor: Kaubandus.ee • 8. märts 2021
Ainult tellijatele

Coca-Cola globaalseid innovatsioone hakkab juhtima eestlanna

Coca-Cola valis taimsete jookide ning kohvi kategooria regulatoorsete suhete juhiks eestlanna Julia Vääni, kes alustab antud positsioonil selle aasta aprillis. Vään hakkab juhtima innovatsioonide teaduslikku ning seadusandlusele vastavuse suunda.

Julia Vään

„Ametikoht on väga suur tunnustus ning ma olen väga tänulik sellele eelnenud aastatele, kogemustele ja nendele inimestele, kes on mul aidanud nii kõrgele positsioonile tõusta. Mul on väga hea meel, et saan oma toitumisalaste, teaduslike ja seadusandlike teadmistega panustada ettevõtte globaalsesse arengusse. See on väga oluline samm ka Coca-Cola ärilises edus, et muuta ja laiendada tooteportfelli,“ ütles Vään.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354