Suhkruingli peakondiiter: piirangute ajal on uute võimaluste otsimine pidevalt päevakorras
Tippkondiiter Kertu Lukas on koogistuudio Suhkruingel üks omanikke ja staažikas presidendi vastuvõtu külaliskokk. Koroonapandeemia tõttu on mastaapsed üritused-tellimused pausil ja ettevõtlusega jätkamiseks võimaluste otsimine tõstatab eetilise probleemi. “Ma ei taha praegu kuulda kodustele pidudele mõeldud suuremate koguste soovidest,” ütleb ta.
Kondiiter Kertu Lukas Suhkruingli koogistuudio ees.
Foto: Suhkruingel/Facebook
Suhkruingel on spetsialiseerunud eritellimusel kondiitritoodete valmistamisele ja nende klientide hulgas on Peaministri büroo ning Presidendi Kantselei, aga tervisekriisi ajal pidusid ei peeta ja tootmisele ei ole tuge loota.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.