Autor: Kristina Madisson-Laht • 23. märts 2021
Suhkruingli peakondiiter: piirangute ajal on uute võimaluste otsimine pidevalt päevakorras
Tippkondiiter Kertu Lukas on koogistuudio Suhkruingel üks omanikke ja staažikas presidendi vastuvõtu külaliskokk. Koroonapandeemia tõttu on mastaapsed üritused-tellimused pausil ja ettevõtlusega jätkamiseks võimaluste otsimine tõstatab eetilise probleemi. “Ma ei taha praegu kuulda kodustele pidudele mõeldud suuremate koguste soovidest,” ütleb ta.
Kondiiter Kertu Lukas Suhkruingli koogistuudio ees.
Foto: Suhkruingel/Facebook
Suhkruingel on spetsialiseerunud eritellimusel kondiitritoodete valmistamisele ja nende klientide hulgas on Peaministri büroo ning Presidendi Kantselei, aga tervisekriisi ajal pidusid ei peeta ja tootmisele ei ole tuge loota.