• 23.03.21, 13:11

Suhkruingli peakondiiter: piirangute ajal on uute võimaluste otsimine pidevalt päevakorras

Tippkondiiter Kertu Lukas on koogistuudio Suhkruingel üks omanikke ja staažikas presidendi vastuvõtu külaliskokk. Koroonapandeemia tõttu on mastaapsed üritused-tellimused pausil ja ettevõtlusega jätkamiseks võimaluste otsimine tõstatab eetilise probleemi. “Ma ei taha praegu kuulda kodustele pidudele mõeldud suuremate koguste soovidest,” ütleb ta.
Kondiiter Kertu Lukas Suhkruingli koogistuudio ees.
  • Kondiiter Kertu Lukas Suhkruingli koogistuudio ees.
  • Foto: Suhkruingel/Facebook
Suhkruingel on spetsialiseerunud eritellimusel kondiitritoodete valmistamisele ja nende klientide hulgas on Peaministri büroo ning Presidendi Kantselei, aga tervisekriisi ajal pidusid ei peeta ja tootmisele ei ole tuge loota.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.04.25, 10:34
Digitaalsest maailmast füüsilisse poodi: e-poe võimaluste rakendamine kaupluses
Omnichannel’i ehk eestipäraselt omnikanali kontseptsioonist on räägitud juba aastaid, kuid paljud ettevõtted ootavad endiselt, et keegi teine esimesed sammud teeks. Covid-19 pandeemia muutis mängureegleid drastiliselt – tavapoodide ajutine sulgemine sundis kaupmehi kiirkorras e-poode arendama. Ehk on just tänu sellele täna vaade omnikanali strateegiale selgem kui kunagi varem ning digitaalse ja füüsilise kaupluse piir üha hägusem. Edukad jaekaubandusettevõtted ei küsi enam "kas?", vaid "kuidas?" integreerida e-poe parimad omadused füüsilisse keskkonda.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele