Autor: Kristina Madisson-Laht • 20. aprill 2021

Liviko juht: kriisiaja ostukorvi kuulub kindlasti ka viinapudel

Paljud sektorid on koroonakriisis pihta saanud ja erandiks ei ole ka alkoholitööstus. Liviko juhi Janek Kalvi sõnul jäädi ekspordis möödunud aastal püstitatud eesmärkidest maha ligikaudu 40%. Üllatuslikult aitas kriis aga osade alkohoolsete jookide müügile koguni kaasa!
Liviko juhi Janek Kalvi sõnul aitas kriisiaegse koduse viinavaru suurendamine üllatuslikult müügile kaasa.
Foto: Liis Treimann

Liviko juht Janek Kalvi rääkis Äripäeva hommikuprogrammis alkoholiärile pandeemia kriisi ajal osaks saanud raskustest. Livikol on ambitisoon teha iga aastal ekspordis kiiret kasvu, kuid paraku jäädi eelmisel aastal püstitatud eesmärgist ca 40% osas maha.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700