Autor: Äripäev • 20. aprill 2021
Ainult tellijatele

K-rauta palub õiguskantsleri hinnangut: piirangutest saadav kasu on olematu

Ehitus- ja sisustuskaupade kett K-rauta saatis õiguskantsler Ülle Madisele pöördumise, millega palub hinnata, kas valitsus on ehituskaupluste sulgemise piirangut kehtestades ja seeläbi kogu sektorile märkimisväärset majanduslikku kahju põhjustades järginud piisavalt põhiõiguste ja vabaduste tagamise põhimõtet ning hea halduse tava.

K-Rauta ehituspood Tondil. Pood on viiruse tõttu suletud ning käib müük kassast.
Autor: Andras Kralla

Pöördumine viitab asjaolule, et sektorile kehtestatud piirangute tõttu on kogu sektor kaotanud käibes drastiliselt. Ka avalikkuses on varasemalt kõlanud viiteid turuosalistele, kes on näinud enam kui 50-protsendilist käibe kaotust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700