Autor: Kaubandus.ee • 29. aprill 2021

Uuskasutuskeskus avab uue kaupluse Rakveres

Üle Eesti tegutsev Uuskasutuskeskus avab 3. mail Rakvere Kroonikeskuses oma 16. kaupluse.
Rakveres peagi uksed avav Uuskasutuskeskus.

Uue kaupluse plaan küpses juba eelmise aasta lõpus ning sai ellu viidud peaasjalikult just piirangute perioodil. Uuskasutuskeskuse tulek Rakverre rikastab Lääne-Virumaal kasutatud asjade ringlusse andmise võimalusi ning loob uusi valikuid teise ringi kaupade soetamiseks, teatab ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700