Autorid: Jane Suu, Priit Pokk, Toomas Truuverk, Maarit Eerme • 20. mai 2021

Kaubanduse valdkonna TOP 131 otsustajat

Äripäev kaardistas Eesti suurettevõtete juhatuse ja nõukogu liikmete ärisuhete võrgustiku ning reastas selle põhjal laialdase mõjuga äriliidrid. Toome välja kaubanduse valdkonna kõige suurema mõjuga otsustajad.
Raul Puusepp
Foto: Raul Mee

Äripäeva Infopanga koostatud tabelis on 500 kõige suurema mõjuga isikut, kes sõeluti välja 99 364 isiku hulgast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700