Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2021

Selgus Eesti Parim Teenindaja 2021

Eile, 27. mail pärjati Eesti parim teenindaja 2021 konkursi võitja, kelleks sai Põldma Kaubanduse ASi teenindaja Eleriin Palm. Eleriin võitis lisaks ka Kaupmeeste Liidu välja antava tiitli „Parim teenindaja kaubanduses.“
Tänavune Eesti Parim Teenindaja Eleriin Palm

Kaupmeeste Liidu juhi Nele Peili sõnul iseloomustavad Eleriini soe naeratus ja positiivne olek hästi kaubandussektoris töötavaid inimesi, kes ka keerulisel ajal teistele inimestele oma tööga headust edasi annavad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700