Autor: Kaubandus.ee • 1. juuni 2021

Hesburger investeerib miljoni oma Eesti restoranide digitaliseerimisse

Hesburger alustab täna teenindamist ka iseteeninduskassades, avades Baltikumi esimese digikassa Eestis Pärnu Niidu restoranis.
Hesburgeri digikassad.
Foto: Aive Hiiepuu

Hesburgeri arendusdirektor Ieva Salmela sõnul on ettevõtte käesoleva aasta prioriteediks iseteeninduskassade avamine kõikides Eesti restoranides. Uudne iseteeninduskassa pakub klientidele võimalust tellida eine, kasutades kohe ka oma boonuskaarti ja seal sisalduvaid sooduskuponge.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070