Autor: Riina Jussila • 1. juuni 2021

Selveri juht Kristi Lomp: kiired ja ekstreemsed otsused tasusid ära

Selveri juht Kristi Lomp ütleb, et eelmisel talvel saabunud koroona sundis tegema kiireid ja ekstreemseid otsuseid, mis end kiirelt ära tasusid. Seda, et jääda kookonisse ning oodata hullude aegade möödumist, talle pähe ei tulnud.
Foto: Liis Treimann

Kevadine kriisiaeg oli e-kaubanduse kõrghetk, mis pani kõiki ettevõtteid oma süsteeme, protsesse, võimalusi kriitilise pilguga üle vaatama. Seda, kuidas sellises virvarris selge pea ja hea tuju säilitada, teab kõige paremini ilmselt just Kristi Lomp. Maikuu Gentleman vestles temaga pikemalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757