Autor: Kaubandus.ee • 16. juuli 2021

Olerex avas oma sajanda jaama

Eesti suurim kütusemüüja Olerex avas oma sajanda tankla – poolteist miljonit eurot maksnud uue kontseptsiooniga täisteenindusjaama poe, kohviku ja autopesulaga Otepää südames.
Olerex Otepääl

„Ümmargusest numbrist olulisem on meie jaoks jaamade ühtlane katvus ja teenindusvõrk – soovime klientide jaoks olemas olla mitte ainult suurlinnades ja põhimaanteede ääres vaid pakkuda teenust üle Eesti igas nurgas,“ lausus Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700