Autor: Maarit Eerme • 21. juuli 2021

Põldma: kasumisse jäime tänu partnerite abile, õnnele ja kulude kokkuhoiule

2020. aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et aasta on ikka nii raske, et nad peavad esimest korda ajaloos lõpetama aasta kahjumis, kuid vaatamata raskele aastale õnnestus neil siiski jääda kasumisse. Grupi tasandil oldi kahjumis ainult Lätis.
Põldma Kaubanduse omanik ja juht Heinar Põldma
Foto: Veiko Tokman

2020. aastal langes Põldma Kaubanduse müügitulu 15% ehk 58,46 miljoni euro pealt 49,62 miljoni euroni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700