Autor: Maarit Eerme • 29. juuli 2021

Zalando avas Eestis uksed

Euroopa juhtiv moe- ja elustiili veebiplatvorm Zalando alustas täna tegevust Eestis, Lätis ja Horvaatias, pakkudes klientidele ligipääsu turu kõige põhjalikumale moesortimendile ning pakkudes klientidele mugavat kohaletoimetamist, maksmist ja tagastamist. Samuti on võimalik liituda Eesti ettevõtetel platvormiga.
Zalando avas täna Eestis uksed
Foto: Claudius Pflug

Zalando peadirektori asetäitja Kesk- ja Ida-Euroopas Sarah Guerrier ütles, et nad on väga põnevil, et saame tervitada kliente Eestis, tutvustada neile Zalando maailma. „Pingutame selle nimel, et kliendid saaksid kõige põnevamad moevalikud koos parima võimaliku mugavusega ja kogemusega nende turul, et olla nendele moe lähtepunktiks.“ Ta lisas, et nad soovivad, et kliendid mõtleksid nende peale, kui soovivad moekaupu osta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700