Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2021

Risto Vahimets: kaubandusvaldkonnas tuleb rõhku panna digitaliseerimisele

Kaubanduse Aastakongerssi 2021 üks moderaatoritest ja advokaadibüroo Ellex Raidla tehingutiimi juht Risto Vahimets rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, mis toimub hetkel kaubandusvaldkonnas.
Foto: Erakogu

Kaubanduse hetke kõige põnevamad suundumused, võttes arvesse ka möödunud koroonaaega, on seotud e-kaubanduse arenguga. Vahimets sõnab, et näha on jaekaupmeeste arvu vähenemist, kuid need, kes on suutnud koroonaaja vastu pidada, nende võim suureneb tema sõnul veelgi. “Tagasi on tulnud ka moekaubandus, kus ühel hetkel võis näha permanentset muutumist, kuna inimesed ei käinud enam kontoris tööl ega vajanud selleks kinga või särki. Nüüd on see tagasi tulnud,” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070