Autor: Kaubandus.ee • 22. september 2021

ParcelSea nutipostkastid jõudsid ametlikult Soome

Üks aasta ja üks päev peale ParcelSea sündi on meil hea meel teatada, et Soome eduka testimisvooru tulemusel paigaldati eelmise nädala lõpus Helsingis asuvasse autopesulasse põhjamaa esimene ParcelSea nutipostkast.
ParcelSea nutipostkast.
Foto: Pressimaterjalid

See tähendab, et juba tänasest saavad kõik pealinnapiirkonna Espoo majapidamised endale aia taha tellida ParcelSea nutika postkasti. Juba lähitulevikus on igal Soome kodanikul võimalik valida oma vajaduste järgi kolme erineva ParcelSea nutipostkasti vahel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757