Autor: Kaubandus.ee • 12. oktoober 2021

Wolti kaudu saab tellida Apple’i tooteid

Nüüd on võimalik läbi Wolti rakenduse tellida vähem kui tunniga ka Apple’i tooteid iDeali esindustest Tartus ja Tallinnas.
Wolti kuller võib kohale tuua ka tehnikakaupu.
Foto: Wolt

Eelmisel kevadel lisandusid Wolti platvormile lisaks restoranidele ka teised koostööpartnerid, muu hulgas toidupoed, lemmikloomatarbeid müüvad kauplused ja ka tehnikapoed. Kõige hiljutisem Wolti platvormiga liituja on iDeal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757