Autor: Linda Eensaar • 13. oktoober 2021

Muutunud tarbimisharjumuste tõttu sulgeb rõivabränd oma uksed

Promod on naiste rõivaste bränd, mille ainus Eesti kauplus Viru Keskuses pandi kinni.
Foto: Maris Ojasuu
Viru Keskuses sulges oktoobris oma kaupluse rõivabränd Promod. Peale Eesti läksid kinni ka Baltikumis ja mujal maailmas asuvad Promodi kauplused ning jäävad avatuks vaid oma koduturul Prantsusmaal.

Rõivabrändi Promod esindab Eestis ettevõte Apranga Group, mida juhitakse Leedus. Apranga müügidirektor Irma Marcinkienė ütles, et Promodi kauplused suletakse Baltikumis praegu samm-sammult. "Viru Keskuse kauplus oligi viimane, mida meie Apranga Grupp opereeris," lisas Marcinkienė.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070