Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2021

Dive ostis Soome mystery shopping ettevõtte Palvelu Plus

Kesk- ja Põhja-Euroopa juhtiv klienditeeninduse arendamisega tegelev kodumaine ettevõte Dive omandas Soomes teenindus- ja müügiprotsesse mõõtva tippeksperdi Palvelu Plus. Soome ettevõtte juhtimist jätkab senine direktor Mikko Hartikainen, kes on seal töötanud alates 2017. aastast.
Foto: Liis Treimann

“Oleme Palvelu Plusi aastate jooksul distantsilt jälginud ja viinud üheskoos läbi mitmeid projekte. Soome on suurepärane täiendus meie laienemise teekonnal ja meil on hea meel viia omavaheline koostöö järgmisele tasemele".”ütles Dive juhatuse esimees Kaspar Jänes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700