Autor: Kaubandus.ee • 15. detsember 2021

Selgus Eesti populaarseim kiirtoidukoht

Socio Uuringukeskuse värskest ülevaatest selgub, et kiirtoiduturul käib küll tihe võitlus, aga esikolmik püsib vaatamata koroona-aasta turbulentsile muutumatuna.
Foto: Hesburger

Ka 2021. aastal on eestimaalaste kõige soositumaks kiirtoidu söögikohaks Hesburger (nii arvab keskmiselt 29% vastajaist), järgnevad McDonald’s (23%) ja Circle K (12%). Viimaste aastate uued tulijad turul - Burger King ja KFC – on lemmikuks 3-8%-le vastajaist. Ühtlasi on Hesburger tarbijate eelistatuim kiirsöögikoht lõunapausiks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700