Autor: Kaubandus.ee • 23. detsember 2021

Summus Capital omandab Imantas DEPO kaupluse

Summus Capital, üks Baltikumi juhtivatest kinnisvarainvesteeringute valduskontsernidest, omandas Lätis, Riia linnas, DEPO kodu- ja ehitustarvete kaupluse. See on Summus Capitalile juba teine Lätis omandatud vara. 2020. aasta lõpus omandas investeerimisettevõte ka ostu- ja meelelahutuskeskuse Riga Plaza.
DEPO
Foto: agentuur F64

Summus Capital on Riia Imanta linnaosas asuva DEPO kodu- ja ehitustarvete kaupluse omanik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070