Autor: Kaubandus.ee • 7. jaanuar 2022

Terminal Oil avas esimese jaama Kohtla-Järvel

Terminal Oil avas Kohtla-Järvel oma esimese automaatjaama. Lisaks olemasolevale Narva-Jõesuu teenindusjaamale on suvel kavas avada uus teenindusjaam ka Jõhvis.
Foto: Kaarsilla Kinnisvara

Eesti pereettevõtte Terminal Oili tegevjuhi Jörgen Õiguse sõnul on kasvamine Ida-Virumaal oluline osa üle-Eestilisest laienemiskavast. “Terminal Oil on viimase kahe aastaga käivitanud 11 uut jaama ning tänavu on plaanis avada uued esindused üle Eesti – näiteks Harju-, Pärnu-, Viljandi-, Järva- ja Jõgevamaal,“ lisas Õigus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700