Autor: Kaubandus.ee • 13. jaanuar 2022

Põnevaid fakte kasutatud autode turust aastal 2021

Automüügiturg muutub igal aastal kiiresti, kuid mõned trendid ja populaarsed autoärikate pettused jäävad siiski samaks. IT andmefirma carVertical avaldas asjaosaliste kogukonnale aastaaruande koos autoturu statistiliste näitajatega.
Foto: Andres Haabu

Ettevõte kogub erinevatest andmebaasidest sõidukite kohta infot VIN-koodi alusel ning koostab selle põhjal autode ajaloo aruandeid. Kõik faktid põhinevad carVerticali andmetel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070