Autor: Merilin Merila • 15. veebruar 2022

Goldtime: hea personali hoidmine ja motiveerimine on täna suur väljakutse

Ülemiste keskus tunnustas eelmisel nädalal oma parimaid kaupluseid ja nende töötajaid. Iga-aastase konkursi Parim Pood võitja tiitliga pärjati sel aastal Goldtime. Goldtime töötaja ja Ülemiste kaupluse juhataja Katrin Muld räägib lähemalt ettevõtte edust, tarbijatrendidest ja uutest eesmärkidest.
Goldtime kauplus
Foto: Goldtime

Goldtime töötaja ja Ülemiste kaupluse juhataja Katrin Muld ütleb, et nende jaoks oli auhind väga oluline. "Emotsioonid on ülevoolavad ja hinges on väga hea tunne. Meie jaoks on see auhind väga oluline, sest me teeme kogu tiimiga oma tööd suure südame ja kirega. See pole lihtsat karikas, vaid suur tunnustus südamega tehtud töö eest," ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070