Autor: Kaubandus.ee • 18. märts 2022

Maxima hakkab müüma tuntud kaubamärkide spordiriideid

Maxima tõi eilsest oma suurimatesse kauplustesse Tallinnas ja Pärnus müügile ligi 40 erinevat tuntud kaubamärkide spordiriiet ja -jalatsit.
Spordikaubad Maxima poes.
Foto: Maxima Eesti

„Kvaliteetne ja hea ei pea olema kallis. Maxima on juba üle 20 aasta töötanud Eestis selle nimel, et pakkuda eestimaalastele armastatud kaubamärke turu odavaima hinnaga. Kuna kaks aastat koroonapandeemiat on meid kõiki ära kurnanud, siis soovib Maxima anda panuse ka Eesti inimeste tervise heaks – nüüd muudame ka kvaliteetsed spordiriided taskukohaste hindadega kättesaadavaks,“ rääkis Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700