Autor: Kaubandus.ee • 28. märts 2022

Fazer: Venemaa levitas meie kohta valeinfot

Vastupidiselt Venemaa poolt pühapäeval, 27. märtsil 2022 avaldatud uudisele ei ole Fazer oma otsust muutnud, vaid lõpetab tegevuse Venemaal.

Fazer teatas 6. märtsil 2022, et lahkub Venemaalt. Kohaliku ettevõtte nime muutmine on osa väljumisprotsessist, kuna enne omandiõiguse üleminekut tuleb nime muuta. Nii tagatakse, et Fazeri kaubamärki ei saa pärast omandiõiguse üleminekut Venemaal legaalselt kasutada, teatab ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700