Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2022

Eesti toiduainetööstuse kogukasum vähenes aastaga 9,2%

Toiduainetööstuse majandusnäitajate kasvukiirus jäi 2021. aastal töötleva tööstuse keskmisele alla ning toiduainetööstuse ettevõttete kasumlikkus vähenes, teatas täna toimuval Toiduainetööstuse Aastakonverentsil Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits.
Foto: Raul Mee

Kui toiduainetööstusel tervikuna jäi toodangumaht võrreldavaks eelneva aastaga, siis müügitulu kasv tulenes eelkõige toodangu kallinemisest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700