Autor: Kaubandus.ee • 2. mai 2022

Galerii: Viru hotell läbi 50 aasta

Mai esimesel nädalal tähistab 50. juubelit Eesti suurim hotell ja esimene pilvelõhkuja.
Viru hotell avati 1972. aastal.
Foto: Viru hotell

Viru hotell avati 1972. aastal. "Lisaks sellele, et avamise järel oli Viru Eesti esimene pilvelõhkuja, oli see ka märk läänelikust kultuurist ja turismivõimaluste avardumisest. Hotell valmis Soome ehitusettevõtte Repo juhtimisel toona ENSV-s rekordilise kiirusega, vaid kolme aastaga," ütles hotelli tegevjuht Sari Sopanen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757