Autor: Kaubandus.ee • 2. mai 2022

Kuidas vältida kolme suurt müügiviga?

Pidevalt muutuv keskkond meie ümber sunnib kohanema uute tingimustega ning arvestama neid ka müügivaldkonnas tegutsedes. Kogenud müügicoach jagab nõu, milliseid müügivigu jätkuvalt tehakse ja kuidas neid vältida, et olla muutuvas maailmas edukas müügiguru.
Müügitreener Sander Sildver

Hea müügiinimene on müügitreener Sander Sildveri sõnul justkui hea probleemide lahendaja. “Üha keerukamas maailmas muutuvad potentsiaalsed kliendid aina nõudlikumaks ning seetõttu on ka müügiinimese roll üha olulisem. Automatiseeritud keskkonnas on inimlik kontakt ning oskus kliendiga suhestuda veelgi tähtsam, sest seda on keeruline asendada roboti või maailma parima algoritmiga,” tõdeb Sildver.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700