Autorid: Kaubandus.ee , Merilin Merila • 3. mai 2022

10 punkti, mida järgida uue kaubandusdirektiivi jõustumisel

Vähem kui kuu aja pärast jõustub uus tarbijakaitse reeglistik, mis on kohustuslik igale kauplejale. Eriti oluline on see reform e-poodidele ning veebiplatvormidele. Mida tuleb seoses uue direktiiviga teada ja järgida?
Pea meeles kuupäev 28. mai 2022!
Foto: Pixabay

Tegemist on Euroopa Liidu ülese reformiga, mida kutsutakse Omnibusi direktiiviks. Vandeadvokaat Rauno Kinkar ja vandeadvokaat Henri Ratnik on toonud välja 10 punkti, mida tuleb seoses Omnibusi direktiiviga teada ja järgida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070