Autor: Kaubandus.ee • 9. mai 2022

E-smaspäeval osaleb 280 veebipoodi

Täna, 09.05 toimub E-smaspäev, kus koguni 280 veebipoodi teevad ulatuslikke eripakkumisi.
Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät.
Foto: Pressimaterjalid

„E-kaubandus peegeldab üsna vahetult tarbijate käitumist ja valikuid,“ ütles Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät. „Täheldame, kui hinnatundlikuks on inimesed muutunud ja kui hoolikalt kaaluvad oma ostuotsuseid. Keskmise leibkonna energiakulu on kasvanud rohkem kui 40%. Kõik sisendhinnad on aina jätkuvas tõusus. Toidukorv on juba kerkinud 12%, mis viib alla keskmist ostujõudu. Lisaks on sõda tekitanud paljude kaupade defitsiidi. Muutunud on ka see, et näiteks luksuskaupade ostmine on selgelt langenud – kalli ehte või uue käekella asemel tehakse pigem lõpuni praktiline valik. Samuti näeme survet sisustuskaupade müügile, kuna sõjast tingitult pandi uusarendusi seisma, mis annab 6-12 kuud hiljem sisustussektorile tunda. Aga kevade ja suve saabumisega seotud tarbekaupu soetatakse endistviisi – uut jopet või jalanõusid on ju ikka tarvis.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700