Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2022

Zalando võtab kasutusele kiirkulleri teenuse ja pikendab tagastusperioodi 100 päevani

Zalando parandab eestimaalaste kliendikogemust, võttes kasutusele kiirkulleri teenuse.
Kaup jõuab nüüdsest lisatasu eest Zalando klientideni ühe-kahe päeva jooksul.
Foto: Zalando

Kaup jõuab nüüdsest lisatasu eest Zalando klientideni ühe-kahe päeva jooksul. Koostöö DHL Expressiga lubab klientidel lisaks kiiremale kauba kohaletoimetamisele valida iseteenindusportaalis “DHL On Demand Delivery” erinevate kohaletoimetamise võimaluste vahel. See lisab klientide jaoks paindlikkust, kuna võimaldab teha viimasel hetkel tarneaadressi muudatusi. Lisaks pikeneb Zalando poolt Eestis müüdava 2000 brändi enam kui 460 000 toote tasuta tagastamise periood seniselt kuult ajalt 100 päevani.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700