Autor: Kaubandus.ee • 9. juuni 2022

Impordi kasv suurendas aprillis kaubavahetuse puudujääki

Statistikaameti andmetel suurenes kaupade eksport aprillis võrreldes 2021. aasta sama kuuga 4% ning import 31%. Impordi kiirem kasv suurendas oluliselt kaubavahetuse puudujääki, mis ulatus aprillis 542 miljoni euroni.
Eestist eksporditi kaupu jooksevhindades ligi 1,6 miljardi ja imporditi 2,1 miljardi euro eest.
Foto: Raul Mee

Eestist eksporditi kaupu jooksevhindades ligi 1,6 miljardi ja imporditi 2,1 miljardi euro eest. Kaubavahetuse puudujääk suurenes 2021. aasta aprilliga võrreldes 439 miljoni euro võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757