Autor: Kaubandus.ee • 1. juuli 2022

KPMG uuring: salasigarettide tarbimine Euroopas näitab kasvu

KPMG avaldas iga-aastase Philip Morris International-i (PMI) poolt tellitud uuringu tulemused salasigarettide leviku ja tarvitamise mahtude kohta 30 Euroopa riigis – 27 Euroopa liidu liikmesriigis ning lisaks neile Norras, Šveitsis ja Ühendkuningriigis.
Salasigarettide tarbimine Euroopas näitab kasvu.
Foto: Pixabay

Iga-aastane KPMG uuring salasigarettide tarvitamise ulatuse kohta Euroopa riikides näitab, et kuigi 2021. aastal suitsetati uuritud riikides eelneva aastaga võrreldes pisut vähem, kasvas salasigarettide tarvitamine uuritud riikides 2020 aastaga võrreldes 3,9%. See tähendab, et salasigarettide turg suurenes Euroopas 1,3 miljardi sigareti võrra ning eelmisel aastal tarvitati uuritud riikides kokku hinnanguliselt 35,5 miljardit salasigaretti. Uuringu tulemuste järgi jäi uurmisalustel riikidel kokku saamata 10,4 miljardit eurot maksutulu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070