Autor: Kaubandus.ee • 6. juuli 2022

Neste Eesti juhtkonnaga liitus tarne- ja hulgimüügijuht Marina Molokova

Juulis alustas Neste Eesti tarne- ja hulgimüügijuhina tööd Marina Molokova, kes seni töötas lahenduste juhina Neste Baltikumi ja Soome organisatsioonis.
Neste Eesti tarne- ja hulgimüügijuht Marina Molokova

Marina Molokova vastutusalas on nüüdsest Neste Eesti kütuste ning lahustite tarned ja hulgimüük ning ta on ka Neste Eesti juhtrühma liige. Marina liitus Nestega 2008 aastal, töötades erinevatel ametikohtadel ning alates 2017 aastast lahenduste juhi (Solutions Manager) ametikohal vastutades äriprotsesside ja süsteemide arendamise eest Baltikumis ja Soomes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700