Autor: Kaubandus.ee • 4. august 2022

Rademar avas kõige värskema kontseptsiooniga kaupluse

Spordi- ja vabaajakaupade edasimüüja Rademar avas Tallinna kesklinnas Nautica keskuses oma 17nda kaupluse. Külastaja näeb kaupluses uusi lahendusi, mis viitavad Rademari poodide värskele kontseptsioonile.
Rademari uus kauplus Natutica keskuses
Foto: Rademar

Uus kauplus Nautica keskuses pole küll veel täiesti uue kontseptsiooniga, aga selles näeb külastaja mitmeid uusi lahendusi. Nautica kaupluse avamisega leiab Rademari taas kesklinnast. Varasemalt on kauplus asunud ka Viru Keskuses ja Postimajas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070