Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2022

Breden Kids otsustas lisaks toodete müümisele hakata neid ka välja rentima

Jätkusuutliku tootmise suunas liikudes on Breden Kids otsustanud alustada toodete välja rentimist. Koostööd alustati kodumaise ettevõttega The Rewear Company, mille rendiplatvormil jõuavad Bredeni tooted edaspidi taskukohase hinnaga veelgi suurema hulga tarbijateni.
Foto: Hendrik Osula

“Pöördusime Bredeni poole, kuna tunnetasime tarbijate poolehoidu nende toodangu vastu. Kohe alguses sai selgeks, et brändi juhtide nägemus jätkusuutlikust lasteriiete turust ühtib platvormi omaga ja polnud vaja pikalt mõelda. Bredeni tooted on kvaliteetsed, täiendavad meie tootevalikut ja sellest koostööst võidavad tarbijad!” kirjeldab Ines Karu-Salo, üks The Rewear Company rendikeskkonna kaasasutajatest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700