Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2022

E-smaspäev kergitas jõudsalt poodide käivet

5. septembril toimus järjekordne E-smaspäev, mille käigus tegi 275 veebipoodi ulatuslikke eripakkumisi. Montonio kiirülevaate põhjal kasvas ostupüha käigus e-poodide käive ja tehingute arv võrreldes tavalise esmaspäevaga üle nelja korra, edukamatel poodidel isegi rohkem.
Foto: Montonio

Juba kell neli öösel osteti sama aktiivselt nagu tavapäevade tipphetkedel. Tavapärasest vilkam ostutegevus jätkus päev läbi kuni kella kümneni õhtul. Kõige rohkem e-poe ostusid tehti eile ajavahemikus 18-20. Teine tippaeg oli hommikul vahemikus 7-8.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700